Emajõe
vaatega Dorpat restoran Tartus pakub Lõuna-Eesti maitseid, mis pärinevad
kohalikust toorainest. Metsast Taldrikule erimenüü tõstab veelgi rohkem esile
hooajalisi metsaande, mida hubastel novembrikuu õhtutel pere ja sõpradega
nautida.
Meie peakokk Matis Kool on kokku pannud maitsva erimenüü, mida hubastel sügisõhtutel koos pere ja sõpradega nautida.
Pearoog
Põdra osso buco, mulgipuder, marineeritud šalottsibul ja sinepiseemned
Dessert
Pihlakapannacotta, leedriõiesorbee, šokolaadimuld ja tuile-küpsis
Veinisoovitused
Serego Alighieri Possessioni Bianco (Itaalia) - 6,00 € /12 cl
Masi Brolo di Campofiorin (Itaalia) – 7,00 € / 12 cl
Mandrarossa Serapias Passito di Pantelleria (Itaalia) – 5,00 € / 4 cl
Reserveeringud:
TableOnline
Restorani lahtiolekuajad:
E-K 12-21
N-L 12-22
Soola 6, Tartu
(+372) 733 7180
(+372) 5328 5485
info@dorpat.ee
Hotelli vastuvõtt on
avatud 24/7
Soola 6, Tartu
(+372) 733 7187
www.herbspa.ee
info@herbspa.ee