Eesti toidu kuu erimenüü

Septembris tähistame Eesti toidu kuud erilise menüüga, mis põhineb värskel kohalikul toorainel ja kodumaise köögi maitsetel. Meie 3-käiguline erimenüü on loodud, et tuua esile Eesti parimad maitsed ja toetada kodumaiseid tootjaid.


3-käiguline erimenüü

Eelroog
Siiafileeäkine, tillimajonees, Dorpati käsitööleib, röstitud sibulahelbed, vutimuna 

Pearoog
Küpsetatud seaküljeliha, kartulikreem, miniaedviljad ja praeleem 

Dessert

Kama-toorjuustukreem mustsõstramoosiga 

Komplekti hind
35.00 € 

Eesti toidu kuu on üle-eestiline algatus, mille eesmärk on väärtustada meie toidukultuuri ning näidata, kui mitmekesine ja kvaliteetne on Eesti tooraine.

Restoran on avatud:
E-K 12-21
N-L 12-22

Lisainfo: tel (+372) 7 371 034
Broneeri laud SIIN

LÕUNA-EESTI TURISMI SÜDA

Saa osa Hotell Dorpat parimatest pakkumistest ja uudistest!

Hotell Dorpat

Soola 6, Tartu
(+372) 733 7180
(+372) 5328 5485
info@dorpat.ee

Hotelli vastuvõtt on
avatud 24/7

Herb Spa

Soola 6, Tartu
(+372) 733 7187
www.herbspa.ee
info@herbspa.ee



Euroopa Regionaalarengu Fondi toetus

Estiko Grupp

Kammivabrik
Hotell Lydia
Greete Motell
Estiko Grupp

Tingimused

Privaatsustingimused
Privaatsustingimused hotellikülalisele

Leia meid

Facebook
Instagram


EST ENG FIN RUS